Olen vihdoin ja viimein saanut tapetoitua nukkikseni ensimmäisen huoneen. Talohan on siis rakennettu vanerilipastosta joka hajosi muutossa tänne, irrotin laatikoiden kehikot laitoin yhden väärin päin sokkeliksi ja kolme kehikkoa liimasin, naulasin, ruuvasin päällekkäin, laatikoiden pohjalevystä sai hyvän lattian ja väliseinän. Parista pohja levystä on vielä tulossa katto joskus hamassa tulevaisuudessa, kunhan saa aikaiseksi, nyt on niin hirmuinen into vaan päästä sisustamaan että ei malta rakentaa taloa tuon enempää...*virn*.(Näin kävisi minulle varmaan oikeassakin elämässä jos alkaisin rakentamaan.) Ajatus on siis että vintille tulee vielä pesuhuone ja pieni makuuhuone. Toistaiseksi on vain keittiö ja yhdistetty olohuone/makuuhuone. Tässä muutamia kuvia siitä miten vaiheessa ollaan menossa.

Ostin yhtenä päivänä kirpputorilta kuusi pakettia erivärisiä cernit massoja, että saa nyt sitten nähdä jos niistä innostuisi jotain värkkäämään. Minusta kyllä vähän tuntuu että minulta meni mittasuhteet jotenkin killilleen, mutta ehkä niitä saa vielä jotenkin himmailtua.

Yhtenä iltana innostuin ihan puusta veistämään mattoveitsellä jotain keittiötyökalun oloisia nukkis värmäkkeitä, kun avo raksi pihapuista oksia pois.

827885.jpg

827891.jpg

827888.jpg