Aivan ihana iltapäivä takana, Minna, Minna, Timjamiini, Triin, Eleonora ja Maaret vietettiin askartelupikkujouluja täälä meillä. Emäntänä oli mukava olla, varsinkin kun sai paljon lahjuksia...XD  Minnalta sain aivan ihanan rasian joka täynnä suklaata, mutta kuvat siitä ei suostuneet onnistumaan niimpä esittelen sen ihanuuden teille huomenna kun pääsen päivänvalossa kuvaamaan. Lisäksi Minnalla oli jokaiselle ihanat kortit joissa sisällä mahdollisuus miljooniin.. =0) Enää pari hassua tuntia niin voidaan  suunnitella australian shoppailu matkaa...XD

Maaretilta sain ihanat villasukat, ne on aina tervetullut lahja, meillä kun on kylmät lattiat ja itse en osaa sukkia kutoa niin jaksan jokaisesta sukkaparista aina innostua.. =0) Eleonora taasen toi ihanassa rasiassa, jonka hän on blogissaankin esitellyt, niin suklaan tuoksuisia kynttilöitä. Joten mikäs tässä on iltaa viettäessä, eilen hankittu magnolia lehti, joka vielä lukematta , kynttilät palamaan, villasukat jalkaan ja suklaata mässäämään, täydellistä... =0D

Pikkujoulupaketista minulle paljastui Perfect Pearl setti, jota minulta ei aiemmin löytynytkään. =0)

Edellisen kerran kun kokoonnuimme, päätettiin että tehdään helistinkortti täksi kerraksi, noh, minä tein omani tänä aamuna loppuun... Hieman irroteltuja juttuja ja vaikka mitä mähläystä , mutta tulipahan tehtyä. Seuraavan viikon aikana pitäisi tehdä sitten kortti jossa fimo nappeja, joita sainkin ihan kivasti valmiiksi Maaretin ja Minnan ohjeistamana. Pitää varmaan kaivaa ne aikanaan nukkekoti juttuja varten hankitut fimot jostain esille, sen verran innostuin.. Tosin muotteja täytyy ensin metsästää.

Eleonora näytti kutistemuovi juttuja, mitkä oli minulle ihan vieraita. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia siinäkin. =0) Seuraava kerta onkin sitten ensivuoden puolella.

Kortti numero 230/365 Leimakuva Stampies ja lahjapaketit Karsin. Jossain vaiheessa täytyy kokeilla uudelleen ihan ajan kanssa tämmöisen helisti kortin tekoa, mutta tämän perusteella en kyllä kauheen innostunut ollut, varsinkin kun en loppu tulokseen ollut ollenkaan tyytyväinen. Muiden ihastuttavat kortit Eleonora, Minna, Maaret.