Hohhoijakkaan mikä operaatio täällä tällä viikolla on ollut. Sain päähäni että askartelunurkkaukseni pitää siirtää ikkunan eteen koska tuolla toisella puolella on aivan liian pimeää tehdä yhtään mitään. Niimpä tällä viikolla olen sitten tyhjentänyt kaikki hyllyt ja kaapit ja siirtänyt ne uusille paikoilleen.

Vaikka meidän muutosta tänne ei ole kuin 7 kuukautta niin kummasti sitä vaan on unohtunut että miten hirveä homma näitä askartelukamppeita on siirrellä. Minulle kun niitä jotenkin kummasti on kertynyt. XD

Avokki tykkäsi hyvää kun heti ensitöikseni kannoin sängyt olohuoneeseen pois tietä, ja yksi yö päästiinkin nukkumaan sohvalla. Kyllähän nuo sängytkin sitten viimein tänne huoneeseen mahtuivat, vaikka minun puolestani tästä olisi voinut tulle pelkkä askarteluhuone ja me olisimme voineet nukkua siinä sohvalla vaikka vähän pidempäänkin..XD

Lisäksi sain vanhempieni toimistolta heidän kaksi vanhaa pöytää. Eihän ne mitkään kauniit ole mutta käytännölliset kuitenkin ja pienen ATK-nurkkauksen jäljiltä tuntuu että nyt on ruhtinaallisesti pöytätilaa käytössä. jospa sitä sitten vaikka kesällä saisi aikaiseksi maalata nämä valkoiseksi niin tulisi vähän valoisamman näköinen nurkkaus.

Oikeasti ei ole siis ihan näin pimeä miltä nyt näyttää, mutta kun piti laittaa rullaverho kiinni kun aurinko niin häikäisi.  Näkymänä onkin sitten meille tuleva tie ja heppatalli. =0)

 

askartelunurkka%20025.jpg

Vielä puuttuu pari hyllyä seiniltä, mutta muuten on valmista. =0D