Tämä päivä menikin rattoisasti Vihdissä korttiaskartelijoiden blogi tapaamisessa. Kaikki ihmiset olivat minulle entuudestaan tuntemattomia, mutta oli todella mukava tutustua. Emännöinnin hoiti Sirpaliina, Kaikkiaan meitä oli paikalla 13. Itsellä meni cuttlebugia veivaillessa ja muiden leimasimia lainaillessa lähes koko aika. Tokihan sitä tuli Sirpaliinan ja muidenkin väritystekniikoita vakoiltua. Alemmaksi viestiin lisäilen muutavan kuvankin tuolta.

Perjantaina tuli kutsu Hyvinkään sairaalaan keskiviikoksi. Vähän meinaa tilanne stressata, mutta ehkäpä tämä tästä. Sairasloma jatkuu toistaiseksi johonkin hamaan tulevaisuuteen. Mahdollinen kelan päivärahoille tippuminen stressaa kaikkein eniten. Mutta täytyy vaan olla onnellinen näistä hetkistä kun ei kipuja pahemmin oo. Alku viikosta meni kolme vuorokautta ihan vain muutaman tunnin yö unilla ennen kuin sain tarpeeksi tehokkaita kipu lääkkeitä.. Turhauttavaa.

Askarreltuakin on tullut, kuten eilen illalla kun piti pakata tavaroita tuonne blogi tapaamiseen niin minä tietenkin innostuin kortteja vääntämään. Sain aikaiseksi pari joulukorttia lisää ja yhden kortin kaksi vuotiaalle pojalle. Tuolla tapaamisessa juuri puhuin siitä kun en saa puoliakaan tekeleistä tänne näytille niin täytyy nyt koittaa itseään niskasta kiinni että muistaa tänne lisäillä noita kortteja sitä mukaa kun saa niitä tehtyä. Nytkään noista edellä mainituista ei vielä ole kuvia kun en ole saanut skanneria vielä muuton jäljiltä käyttökuntoon kun juuri siitä nurkasta puuttuu yksi pistorasia..=0) Mutta koitan saada aikaiseksi lisättyä kuvat myöhemmin.


Sirpaliina näyttää mallia omasta ihanasta tavastaan värittää kuvat vesiväreillä. Oli muuten hiljaisimmat hetket koko päivän aikana tässä vaiheessa ;0)
1983646.jpg

1983649.jpg

1983650.jpg