Sain idean tähän kirjaan jo aikaa sitten, sen toteutuminen on vain odottanut Bint It Allin saapumista.Ei sen kummempaa siis kuin joka toinen sivu piirtoheitin kalvoa ja joka toinen sivu akvarellipaperia (tai muuta paksumpaa paperia joka pitää sivut ryhdissä) johon säilytettävien leimojen kuvat on leimattu. Minusta tuo vain pysyy paremmin kasassa noin kuin esimerkiksi mapissa.

Vähän tuotekehittelyä vaatii vielä Hymy. Jokin remmi pitämään kiinni tuota kirjaa olisi ihan ok. Ja loppuen lopuksi tuohon ei kuitenkaan voi hirveästi sivuja laittaa. Tuossa minun kirjasessani on seitsemän sivua ja se on jo aika paksu nyt kun leimat ovat paikoillaan. Käytin 3/4 tuuman kierrettä. Mutta saisi olla vielä isompi. Vähän harmittaa kun menin laittamaan nuo kierteet vahingossa väärinpäin, ei siis aukea niin jouhevasti kuin kuuluisi, mutta kaipa näitä vielä tulee useapikin tehtyä. =0)

 

Edit. Nuo kirjaimet tulivat Basic Grayn Sultry/Archivald safe 12x12" paperi lehtiön mukana. Isot sekä pienet kirjaimet pinkkinä ja vihreänä valmiiksi tarrana.

Laittakaa ihmeessä linkkiä jos teette vastaavia. Kiva päästä kurkkimaan milllaisia saatte aikaiseksi. =0)

Muoksis. 27.3 Maiju on tehnyt myös ihanan leimasin kirjan laminoimalla sivut.