Vaikka en ole kortteja aikoihin blogiin laittanut niin on niitä kyllä tullut jokunen tehtyä. Tässä nyt esille yksi 50-vuotias kortti jonka tein muistaakseni jo elokuun alussa.

Tänään lähdetään Poriin ja muuten on tarkoitus viettää viikonloppu Keski-Suomessa, menemme viettämään Päivin syntymäpäiviä Ruovedelle josta he ovat vuokranneet ihanan mökin. Vaikka Päivilläkin tuli pyöreitä vuosi täyteen niin ei sentään vielä ihan noin paljon kuin tuossa kortissa.. XD

Sain eilen uuden ihanan tietokoneen joka kylläkin on varustettu Vistalla joten hieman menee tässä nyt sitten opetellessa että mitä tämä on syönyt. Sama juttu Microsoft Office ohjelmien kanssa, kun ovat 2007 mallia jota en aiemmin ole käyttänyt, mutta pakko totutella, sillä suoritamme koulussa nyt ensimmäisenä vuonna tietokoneen A-ajokortin ja se suoritetaan ¨07 ohjelmilla. Ajattelin ennen kuin sain selville millä ohjelmalla se tehdään, että ihan helppo nakki, mutta ei se ihan niin ollutkaan XD Noh tuleepahan ihan oikeasti sitte opittua uutta.