Ensimmäistä kertaa osallistun tähän inspiroidu skräppäys haasteeseen ja taitaa olla muutenkin ensimmäinen skräpätty sivu jonka täällä blogissa julkaisen, vaikkakin kaverilleni olen tehnyt jo toissa vuonna albumia joululahjaksi joka tosin edelleen on vaiheessa..XD

Jospa tämä sitten olisi oman albumin ensimmäinen valmis sivu. Jotenkin hankalaa oli tuota sivua koota kun viimeksi olen sivun tehnyt melkein vuosi sitten, en ihan tyytyväinen tähän kyllä ole, mutta ehkä se sujuisi vähän paremmin jos useammin tekisi..=)

Haastehan oli siis seuraavanlainen:

"Valitse itsellesi tärkeä tai muuten mielenkiintoinen musiikkikappale tai runo, jota hyödynnät työssäsi. Voit kirjoittaa työhön laulun sanat sellaisenaan, kertosäkeen, runon koskettavimman kohdan tai pätkiä eri kappaleista. Lainatun lyriikan ei tarvitse konkreettisesti liittyä johonkin valokuvaan tai tapahtumaan, se voi kertoa myös tunteista ja ajatuksista"

Minun kuvissa biisi kyllä liittyy kuviin sillä niissä lauletaan tuota kyseistä kappaletta kurkku suorana kavereiden luona karaoke bileissä. Kuvat ei ole minun ottamiani, mutta kiitos Lauralle siitä että lähetit ne.. =0)