Aivan ihana DT paketti tuli Purppurataivaan Mirvalta tällä kertaa. Rakastuin noihin color me papereihin, joista minulla oli käytössä tämä , eikä lainkaan pöllömpi ole tämä I brake for stampsin joulusetissä oleva lumiukko, käykää ihmeessä myös katsomassa mitä ihanuuksia muut DT:t ovat tämän setin leimoista aikaan saaneet..

Väritin Color me paperin Distressen musteilla väreinä Broken china, Stormy Sky ja Vintage Photo,  Lumiukon taakse on leimattu masking tekniikalla I brake for stampsin ihana joulutausta myös Distress Inkin Broken China värillä, ja kohokuvioitu kirkkaalla kohojauheella. Lumiukko on leimattu mustalla Versa Finella ja kohokuvioitu kirkkaalla kohojauheella.

Ihana valkoinen pitsi löytyy Vintage pitsi pakkauksesta.

Ihania puisia joulukuvioita, joissa vain taivas on rajana tuunaamisessa, saapui Purppurataivaaseen kuluneella viikolla, koristeet ovat niin kevyitä että sopivat hyvin korteissa käytettäviksikin. Reiän puukuvioon sai tehtyä ihan vain Fiskarssin eyeletti työkalulla, joten siihen varmasti puree moni muukin rei'ittäjä. Tässä kortissa tuunasin tähden Distressen musteilla molemmin puolin, leimasin valkoisella Versa Colorilla ja kohokuvioin vielä valkoisella kohojauheella tuon saman IBFS jouluisen taustaleiman kuin lumiukon takanakin. Kortin yläreunassa on reijät joista tähden nauha menee kortin sisäpuolelle jossa se on rusetilla kiinni, joten sen voi irrottaa vaikka kuusta koristamaan.