Eilen kun vuodatus päivitti itseään oli aikaa vääntää hääkutsu kortteja, tai siis erillaisia malleja joista sitten pääsee valitsemaan. Jotenkin oli kuitenkin aivot ja ideat ihan loppu, mutta täytyy käydä kurkkimassa että millaisia muut ovat tehneet jos sitä saisi vaikka jotain ideoita. =0) Jos teillä on blogeissanne hääkutsu kortteja niin linkitelkää ihmeessä kommentteihin kun sekin jo toimii. =0)

 

 

Olkoon tässä nyt sitten tämän vuoden kortit numerot 5-10. =0)

 

 

Ihanaa että vuodatukseen tuli tuo uusi kategoria systeemi ja nyt saa ladattua useamman kuvan heti kerralla. Tykkään todella paljon kaikista muutoksista. Vaikkakin pohja piti vaihtaa, kun ei näyttäin toiminut oikein tuo nalle pohja, tämän uuden version kanssa ja huomasin että sivupohjan tekijöiden koodisivut eivät toimi, toivottavasti eivät kadonneet nuo sivut mihinkään bitti taivaaseen. Nyt saa olla käytössä tämä vuodatuksen oma oletuspohja, niin voisi ainakin olettaa että kaikki toimii XD

Muutenkin tuntuu vielä jotain pikku fiboja olevan siellä täällä, mutta eiköhän ne sieltä korjannu kun saavat homman taas pyörimään.