Nyt on tilauksessa Paperikierteestä cuttlebug *bilettää*. =0) Ei vai nyt malttaisi odottaa että saan sen käsiini.  Hullunkiilto silmissä olen pyörinyt ulkomaisilla ja suomalaisilla askartelunetti kaupoilla ihmettelemässä, että millaisia stansseja siihen on tarjolla. Aikaakin tähän toimintaan on nyt ollut, sillä olen kipeänä kotosalla. Nytkin makoilen läppärin kanssa sängyssä.

Viikonloppuna olisi kädentaito messut Helsingin Wanhassa satamassa ja sinnekkin olisi tarkoitus suunnata luultavasti lauantaina. Jos sieltä vaikka jotakin mukavaa mukaan tarttuisi. Ideoita varmasti ainakin jos ei muuta. (Yrittää uskotella itselleen ettei mukamas osta mukaansa joka myyjältä jotakin.) =)

Nyt kun tässä on aikaa ollut niin vaihdoin blogin sivupohjan, mutta en ole siihen täysin tyytyväinen, kun haluan että sivu näkyy kerralla ettei tarvitse sivuttais suuntaan siirrellä, ja ainakin minun näyttö koollani tässä nykyisessä pohjassa niin joutuu tekemään, joten heti kun löydän jonkun mukavan niin pohja menee vaihtoon.

//edit. Vaarallista tällainen netissä roikkuminen. Hairahduin liittymään WSOY:n juju-kerhoon alkajaisiksi olisi nyt sitten tulossa Ompele, kirjo, koristele kirja. Sekä Tee oma leikekirjasi ja Sahalla ja siveltimellä kirjat. Taidan mennä konkurssiin  ennen kuin tämä sairasloma on lusittu.