Eiliseltä Purppurataivaan tapaamiselta tuli tosiaan haalittua yhtä jos sun toista. Osa tavaroista oli ennakkoon tilattu, mutta joululeimasimiin hurahdin paikan päällä..XD 

Kaksi ihanaa Kars´in leimasin settiä, jotka ovat todella edullisia (3,20e/setti), aiemmin ajattelin että kyseessä on pienet leimasimet, mutta nämä kaikki on noin 5-6 senttiä korkeita. Tuo Avon kukka ornamentti leimasinkin piti hankkia kun Elinalla siihen ihastuin. Sopii hyvin taustojen tekemiseen, Pääkallo piti ostaa kun oli niin edullinen..XD Sulo Vileninä oltu siis taas liikkeellä..XD

Ja nalle hulluna eihän näitä Stampiesin nalleja voinut välttää. Mielestäni kohtuu hintaisia nämäkin setit 7,50e/setti.

Ja sitten se ennakkotilaus VALTAVAN  kokoinen kukka leikkuri. Vaikka Elina oli blogissaan kirjoittanutkin sen olevan iso niin en odottanut sen kuitenkaan ihan näin iso olevan. Ihastuin leikkurissa sen monikäyttöisyyteen. Yhdellä leikkurilla saa monia eri mallisia kukkia.

Mittasuhteita antamaan fiskarssin tavallinen pikku leikkuri ja pro marker tussi.

 

Löysin YouTubesta videon tämän käytöstä. Videolla esitellään myös muita saman valmistajan leikkureita, mutta 3:16 ajan kohdilla alkaa tämän kyseisen leikkurin ohjeistus, jota Mirvalla on saatavilla.

 

Lisäksi Mirva valitsi minut vähän näin jälkikäteen Purppurataivaan DT-jäsenksi, olen erittäin otettu että pääsin porukkaan mukaan taitavien kortin tekijöiden joukkoon. Purppurataivaan DT-porukkaan kuuluvat entuudestaan siis Eleonora, Elina, SannaS ja Riituli .