Eilinen päivä meni kortteja askarrellessa ja sainkin kolme valmista korttia ja yhden epämääräisen josta en tiedä revinkö kaikki koristeet irti vai mitä sille teen.

Korttien teon lisäksi tuli väriteltyä kuvia ja surffattua netissä. Koitin kerätä listaa ulkomaisista askartelutarvike firmoista jotka toimittaa Suomeen, mutta niitä tuntui olevan loputtomiin. Jospa joskus saan jonkun näköisen version koottua tänne blogiinkin.
Lähinnä haussa oli edulliset stanssit tuohon Cuttlebugiin, joten vinkatkaa ihmeessä jos teillä on parempaa tietoa, sillä en onnistunut löytämään kuin yhden firman josta kannatti tilaus tehdä. XD Toki jos minä olisin saanut päättää eikä lompakko niin tilauksiahan olisi tehty ihan jokaisesta firmasta =0).

Ihastuin tähän leimasinkuvaan (löytäpääkä jostain nalle josta en pitäisi ) joka minulle päätyi tuolla Vihdin blogitapaamisessa. Kiekura ja taustan kohopaperikin on siellä stanssailtu. Sirpalla oli kiva lehti stansikin jota hiukka repimällä sain joulutähdelle lehdet..=0)

 
Ja tässä tämä johon on tungettu ihan liikaa kaikkea ja toisiinsa sopimattomia materiaaleja...
Meni sen verran pyörittelyksi tämään kanssa että lopahti koko innostus korttien tekoon.


Tässä nämä jotka tuolla edellisessä postauksessa mainitsin tehdyiksi:Tästä tykkäsin itse, vaikka on ihan tommonen perushelppo nopeesti tehtävä kortti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan minusta ihan kiva.