Ostin Leimataivas tapahtumassa Kling-Onia joka on vastaavaa kuin A Sunday Craft Productionin valmistama Ez Mount Stamp N´Stor. Lupasin keräälle ;) kertoa blogissani minkälainen käytettävä se on ja täytyy sanoa ettän yllätti kyllä positiivisesti, tuskin tulen enää tuota Sunday Craft Productionin valmistamaa Ez-mounttia ostamaan. Tämä Kling-On on hieman ohuempaa, ja näin ollen on helpompi leikata, eikä tahmaa samallalailla kuin tuo Ez-mount. Leimatessa ei eroa huomaa lainkaan, vaikka onkin ohuempaa niin leimasin jälki on kuitenkin hyvä.

Leikatessa ero on suuri Kling-On ei jätä saksiin ollenkaan tahmaa, tarttuu kyllä tavallisiin saksiin kiinni, mutta kun irrottaa palaset heti, leikkaaminen onnistuu mielestäni todella näppärästi. Ainut miinus minusta on se että siinä ei ole tausta paperia niin kuin Sunday Craft Productionin valmistamassa Ez-mountissa, mutta silloinhan se ei haittaa jos on joku kansio tmv. johon leimasimensa kiinnittää.

Sunday Craft Productionin Ez-mount saa minulta ison pitkän miinuksen siitä että se sotkee todella paljon. Pahimmassa tapauksessa myös leimakumin kun tahma tarttuu sormiin ja saksiin ja se on hankalaa saada irti, ja kun kosteuspyyhkeillä putsaa leimasimia nukka tarttuu tähän tahmaan kiinni.

Ja mikä tietenkin parasta tuo Kling-On on hitusen halvempaa kuin Sunday Craft Productionin Ez-mount.

 

Tänään toi postikusti mukanaan kirjeen Tiinan korttipuodista, jonka sisältönä oli nämä ihanat leimasimet.

Ei voi kuin kysyä että kuinka paljon tekstileimasimia on sopiva määrä...XD