Tämä päivä on ollut yhtä hulinaa aamusta asti. Ensin pika siivous ennen vieraiden tuloa ja sekin jäi vöhän vaiheeseen kun ensin saapui Timjamiini, melkein heti perään Minna ja Eleonora. Tovin verran kerettiin pyörittelemään askartelumateriaaleja kunnes blogiton minna ja Triin saapuivat. Iltapäivä sujui leppoisissa merkeissä askarrellen, ja harvinaista kyllä sain jopa viisi valmista pohjaa valmiiksi.

Kun Minna viimeisten joukossa lähti, kaarsi pihaan lähes samoin tein yllätys visiitille avon vanhemmat, Timin lähdettyä kerkesimme hetken istua kahvi pöydän ääressä kun tallin omistaja tuli oven taakse koputtelemaan että josko voisin tulla katsomaan, kun eräällä hoito hevosista ei ollut kaikki kunnossa.

Koitimme tavoittaa eläinlääkäriä, mutta käytettävissä ei ollut kuin EKK:n päivystävä eläinlääkäri joka oli hoitamassa ähky hevosta jossain päin Uuttamaata. Reilu puolentoista tunnin odotuksen jälkeen saatiin kuitenkin EKK:n eläinlääkäri paikalle. Letkutusten ja kipupiikin jälkeen ei ollut enää muuta keinoa kuin lähteä kuljettamaan tätä kaunista tammaa Viikkiin leikattavaksi.

Meninkin alku illasta sanomaan että "Oli synkkä ja myrskyinen yö..." Sillä sellaiseksi se todella muuttui, vettä tuli aivan kaatamalla kun ajettiin Viikkiin. Tammuskan ennuste oli huono, ja eläinlääkäri tuli ilmoittamaankin jo ennen kuin leikkausta kerettiin edes kunnolla käynistämään että tamma oli menehtynyt.

Vaikka en kyseistä hevosta ollut pitkään tuntenut niin kyllä se aina saa vedet silmiin. Juuri hetki sitten kotiuduttiin tallin omistajan kanssa tuolta reissulta. Ja ei voi kyllä muuta sanoa kuin että toivon voimia hevosen omistajalle. Ulkona pauhaa vuoden ensimmäinen syysmyrsky, jonka on luvatu jatkuvan huomiselle. Mutta ehkä se tästä taas...

Hyvät yöt kaikille! Tai huomenet jos niikseen on..

Ps. Katse kuitenkin kohti tulevaisuutta ja vinkiksi että Eleonoran blogista löytyy kutsu Klaukkalassa järjestettävään askartelu tapaamiseen.