Suuntasimme eilen aamulla Viroon Minnan, Minna K:n ja Timin kanssa, matkat edestakaisin meni nopeasti kun oli mukavaa seuraa, vaikka se aina liian pitkältä ajalta tuntuukin, varsinkin kun heti pitäisi päästä...XD


Triin oli meitä Tallinnan päässä vastassa ja suuntasimme samantein Karnaluksiin, josta tarttui taas muutama pitsi- ja nauha vyyhti mukaan. Laskeskelin tuossa että tämä oli jo kuudes kerta kun ko. liikkeessä kävin ja joka kerta kun sinne menee aina vain kuuluu enempi ja enempi Suomalaisten puhetta ympärillä...XD Suosittu paikka siis Suomalaisten käsityöihmisten keskuudessa, enkä kyllä yhtään ihmettele että miksi. =0D

Karnaluksista suunnattiin Viru keskuksen toimistotarvike kauppaan, josta minulle ei tällää kertaa tarttunut mitään matkaan kun olivat poistaneet valikoimistaan 160g yksiväriset paperit, tai olisi niitä kyllä yksittäisenä löytynyt ja monen värin paketeissa, mutta en sitten lähtenyt raahaamaan.

Sieltä suunnattiin taitelijatarvike kauppaan josta minulle tarttui mukaan Van Goghin vesiväri-setti jossa 12väriä. Voin muuten vinkata että irtovärit maksaa tuolla 19kroonia eli 1,22e. Tuo vesiväri-setti maksoi tarjouksessa 215 kroonia elikkä 13,75e. Täällä vieläkin leijaillaan noista, tämä kirjoituksen jälkeen olisi tarkoitus kokeilla niiden käyttöä.. =0)

Taitelijatarvike myymälästä oli tarkoitus suunnata toiseen, mutta matkalla pysähdyttiin syömään ja saatiin siellä aikaa kulumaan hyvän ruuan ja seuran parissa niin että lähdettiin sieltä jo kohti satamaa, tosin Rimin kautta.

Ruokapaikkamme näytti tältä:

Vironreissu%20020.jpg

Ruoka oli aivan mielettömän hyvää ja ainakin minä nauroin niin että vedet valui silmistä ja välillä tuntui että muista pöydistä katsoivat tietäväisesti että "juu hulluja Suomalaisia". Pientä kielimuuria pukkasi kun tein tilausta. Ilman Triiniin kielitaitoa ei oltaisi saatu varmaan yhtään mitään ruokaa, minun annokseni näytti tältä:

Vironreissu%20021.jpg

Kannattaa kokeilla, ei yhtään hullumpi yhdistelmä...XD

Vironreissu%20024.jpg

Muita kuvia matkan varrelta.

Meno matkalla.

Vironreissu%20013.jpg

Auto matkalla, tiiviissä on tunnelmaa.

 

Vironreissu%20016.jpg

Kotiin paluu matka: Nauhojen mittailua, nappikauppaa ja muita vaihto projekteja..XD

Vironreissu%20026.jpg

 

Onnellinen vesivärien omistaja, on se kiva että ihminen voi iloita niinkin pienistä asioista..XD

Vironreissu%20025.jpg

Ja minun ostokseni:

Vironreissu%20045.jpg

Vironreissu%20050.jpg

Vironreissu%20053.jpg

Kiitos kaikille jotka oli mukana, varmasti otetaan uusiksi.. =0)