Eilinen päivä kului Virossa pyöriessä, aamulla lähdettiin ja jo iltasella tultiin takaisin, kiitosta vain matkaseuralaisille. Eilen oli kuitenkin posti kantanut minulle Pääsiäis vaihdon ihanan paketin minulle Oopolta. - Kiitoksia! Oma jo lähtenyt pakettini tuntuu kovin vaisulta tuon jälkeen.

Meillä päin tuntuu postin kulku tökkivän osa viime viikolla ja tällä viikolla postittamistani kirjeistä ei ole vieläkään kulkeutunut perille asti ja osalla on kestänyt perille meno luvattoman kauan. Ja minulle päin ei ole posti tullut niin kuin pitää, kun tiedän että alku viikosta kaikki muut paitsi minä ovat saaneet tämän viikon materiaali kuoren "kortit samoista materiaaleista" vaihdosta, mutta meille asti ei ole löytänyt. Ärsyttää ihan suunnattomasti.

Torstaina soittelin postin asiakaspalveluun että mikä ihme tökkii, kun viimeksi vetosivat Vantaan logistiikka keskuksen ulosmarssiin, niin mikäs tekosyy tällä kertaa sitten on.Syynä on kuulemma tavallista satunnaista myöhästelyä mitä toisinaan sattuu, miten sitten juuri minun lähettämät kaikki kolme kirje kuorta ovat olleet myöhässä ja menneet vastaanottajille ilman postin leimoja ympäri Suomea? (Oulu, Pinsiö, Kouvola)

Suurinpiirtein kaksi viikkoa sitten tein postille katoamis ilmoituksen kahdesta huuto.netin kautta myymistäni tuotteista kun ostajat ilmoittivat ettei tavaroita näkynyt, ja kirjeiden postittamisesta oli kuitenkin jo reilu viikon verran, muistaakseni vielä samana päivänä nämä kaksi vein lähtemään. Toinen kirje löysi perille kaksi päivää tuon katoamis ilmoituksen jälkeen ja toinen kolme päivää sen jälkeen ja jälleen ilman postileimoja. (Kerava ja Oulu tällä kertaa vastaanotto kaupunkeina)

Mistähän tämä leimaamattomuus on johtunut, koska itsellenikin on tullut tämän vuoden puolella todella paljon leimaamattomia posteja? Siihen ei postin asiakaspalvelussa vastattu.

Avollekkin jo purkasin ärsyyntymistäni kiukkuamalla että meidän pitää muuttaa pois täältä kun ei posti palvelut toimi niin kuin pitää XD. Olen ihan varma että tuota meidän lähi laatikkoa ei tyhjennetä joka päivä niin kuin kuuluisi ja umpi torvi postin jakajamme tuntuu jakavan postia ihan miten sattuu. Meille siis todella tulee niin sanottu päivä posti yhdentoista ja puoli seitsämän välillä. Useimmiten viiden ja puoli seitsämän välillä.Joskus sattuu niitä päiviä kun jakaja ilmeisesti tekee kierroksen toisinpäin ja meille tulee posti jo yhdentoista aikaan.

Joulukuun kuukaudenkirja Unelma- kirja kerhosta minulla jäi kokonaan saamatta kun aloin soittelemaan sen perään niin minulle ilmoitettiin että se on palautettu takasin, enkä todellakaan ole saanut ensimmäistä enkä toistakaan ilmoitusta siitä että paketti olisi postissa ollut, saatika että sitä sitten olisi yritetty kotiin jakaa.

Viime kuussa satuin olemaan pihalla juuri kun postiauto kaarsi pihaan ja sain postit käteeni suoraan postinjakajalta, ja mitä löysinkään kaikkien postien välistä "Teille on yritetty jakaa suuri kokoista kirjettä joka ei kuitenkaan mahtunut postilaatikkoonne, kirje on noudettavissa postista jne jne" Hieman pisti vihaksi kyllä tuollainen varsinkin kun sain kirjeen käsiini ja totesin että se oli tavallinen A4 kokoinen helpostikuori, joka oli noin sentin paksuinen...Ääärh..

Tuntuu käsittämättömältä sekin ettei postilla ole minkäänlaisia korvausvelvollisuuksia jos lähetys ei ole vakuutettu. Postimaksuja vain nostetaan ja palvelu huononee huononemistaan. Jossain postin kirjoituksessa vedotaan siihen että miten paljon palvelua saa 80sentillä, ja miten paljon kirje kokee ennen kuin on osoitteesta A osoitteessa B, mutta mitä hiton palvelua tuo tuollainen on jos he hukkaavat kirjeitä ja miksi palvelulupauksessa luvataan 1.luokan postin kulkevan parissa päivässä jos todellisuudessa se toteutuu vain osalla posteista.

Mietitytti jättää toiminimen veroilmoitusta postin kannettavaksi tällä viikolla, toivottavasti kuitenkin löytää tiensä perille. Täytyy tässäkin varmaan siirtyä sähköiseen palveluun, ne sentään yleensä ilmoittavat heti jos eivät toimi.

Anteeksi purkaukseni, mutta ärsyttää vain niin vietävästi kun tuntuu että homma ei toimi ollenkaan. 

Tässä vielä kuitenkin näytille tuo Oopon laittama ihana paketti.

 

1238850813_img-d41d8cd98f00b204e9800998e