Mineilläkkin olen kerennyt tässä jonkun verran, vaikka en näperryksiäni ole tänne blogiin asti saanut, moni juttu on vielä kesken ja vaiheessa, mutta eiköhän se niin tule aina olemaankin =0). Olohuoneen väreinä siis liila ja viininpunainen ja keittiön keltainen ja oranssi.

Keittiön lattiana ihan oikea kaakeli, vähän isoja laattoja, mutta ei anneta sen häiritä =0), Näissä kuvissa nyt ensimmäistä kertaa esillä myös taloni asukas, joka on kahdesta lapsuuden ajan nukestani kootu, vartalo on ratsastaja nuken, mutta koska pikku veljeni oli aikanaan sotkenut sen naaman punaisella tussilla, luovutti pään sille toinen nukke josta oli ajan saatossa tullut torso kun oli menettänyt kaikki raajansa.
Alla oleva musta laatikko on minun ja avoni kihlasormus laatikko XD. Eikä tuossa lipaston ominaisuudessa tule jäämään keittiöön, vaan olohuoneeseen missä jo seuraavassa kuvassa onkin.


855480.jpg

Sohvalle on vielä tulossa runko, tuossa ovat siis vasta patja ja tyynyt, verhojakin on jo viritelty vaikka ei vielä ole ikkunaakaan XD, matto on väjättyä huopaa, Lilan hyllykön tein itse pahvista, oli tarkoitus saada aikaiseksi kirjahylly/tietokone pöytä yhdistelmä, vähän meni näemmä noita hyllyjä vinoon, mutta ehkä tuo saadaan vaihtoon tässä sitten jossain vaiheessa. Viherkasvi on paperi narusta. Kynttilän alusena on puunappi ja kynttilät on värkkäilty kakku kynttilöistä. Appelsiinit ja niiden vati on cernit massasta.

855478.jpg