Tällä viikolla on touhuttavaa piisannut niin ettei askartelujen parissa ole juuri riittänyt aikaa. Minulla on mennyt tavallista enemmän aikaa tallissa ja joulu siivoustakin olen innostunut jo aloittamaan. Ja se mikä eniten on aikaa syönyt on se että innostuin taas pitkästä aikaa pelaamaan simsiä. =0)

Swappareilleni sen verran iloisia uutisia että sain viimein kuoria koottua ja tänään lähti läjäpäin postia, olen enää kolmelle swapparilleni rästissä. Rästilistanihan löytyy swapparit foorumin yksityiskeskusteluista jos tahtoo lähemmin päästä tilannetta tutkimaan.

Askartelunurkkaukseeni hankittiin uusi iso kaappi joka vaati pieniä uudelleen järjestelyjä ja vieläkään nurkkaukseni ei ole oikein ajautunut uomiinsa tämän muutoksen myötä kun jouduin luopumaan lisä pöytätasostani. Pakko keksiä jostain joku pieni apupöytä tai sitten saa mennä vaihtoon koko nykyinen pöytä.

Huomen aamulla ollaan sitten lähdössä Viroon tarkoituksena piipahtaa jo kolmatta kertaa mm. Karnaluksissa. Tätini lähtee ensimmäistä kertaa mukaan ja äitini ja hänen miesystävänsä lähinnä kuskin virassa ja joululahjoja hakemassa. Minä sain tosin tietää tästä reissuun lähdöstä vasta tänä aamuna kun tätini ystävä estyikin lähtemästä mukaan reissuun. Mutta ihan mukava käänne sinänsä kun on kerran mahdollisuus lähteä.