Sain Maaretilta haasteen kertoa vähän itsestäni ja omituisuuksistani.

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Minulla on pakkomielle siitä että kaappien ja laatikoiden pitää olla kiinni. Avolla on taipumusta jättää mm. vaatekaapin ovi apposen ammolleen ja keittiön kaappeja hieman raolleen joten minä sitten painelen niitä kiinni hänen perässään..=0)

2. Hevostallissa käytävää lakaistessani tai missä tahansa muuallakin lakaistessani haluan saada käytävän täysin puhtaaksi nurkkiaan myöten. Vaikka vähempikin riittäisi, ei siinä muuten mitään, mutta esim. kiireisellä ravitallilla työskennellessä ei kauheen hyvällä katsota jos yksi kuluttaa tunnin aikaa käytävän lakaisuun, joka kuitenkin on heti taas sotkuinen kun  joku siitä kulkee. Sama juttu on haravoidessa että hinkkaan nurmikot puhki haravalla kun koitan saada kaiken irtonaisen pois. Lisäksi jos alan haravoimaan en osaa lopettaa sitä ennen kuin on kaikki tehty tai olen aivan puhki sillä iskee "tuosta vielä, vähän vielä tuolta, nyt tuokin näyttää niin sotkuiselta, jos sen nyt sitten vielä"-kierre jota poden myös muissakin asioissa aina silloin tällöin..

3.  Koneella istuessani ja kirjoittaessani hymiöitä, ilmehdin aina samalla tavalla kuin miltä hymiö näyttää.. =0D

4. Aina kun joku on kyydissäni autossa tai minä olen jonkun kyydissä haluasin laulaa, mutta ajaessani yksin autoa en laula... XD Joku esiintymis vietti ihan selkeästi, vaikka en oikeasti edes osaa laulaa, ja poden kammottavaa mikrofoni kammoa.

5. En koskaan keitä itselleni kahvia, mutta jos meillä on joku kylässä ja keitän kahvia saatan juoda sitä vaikka kuinka ja paljon, mutta yksin ollessa voin olla juomatta kahvia ollenkaan.

Haastan:

Aika monella näkyy jo tämä haaste olevan mutta haastetaan nyt ainakin

Täti Punainen
Dodo
Nannuli
Minnis