slice.gif

Tänään se sitten saapui kuin saapuikin. Kauaa se ei postissa kerennyt seisomaan kun minä vahtasin netistä että missä se on menossa..=0D Pikana sitten kotiin tuomaan laite lataukseen ja takaisin pihalle juoksuttamaan varsoja siksi aikaa että härveli sai rauhassa latautua.

Ensimmäiset kuviot on jo leikelty ja koneen käytön helppoutta ihasteltu, mutta toistaiseksi ei mitään valmista vielä ole. Kohdistaminen meinaa olla vähän hakusessa, mutta eiköhän sitäkin tule vielä tälle illalle harjoiteltua.

Samalla tuli Heinikasta kaksi kirkasta Cropper Hopper 12x12" paperikoteloa, niimpä tuli paperitkin lajiteltua järjestykseen ja Ez-mount leimasimetkin löysi oman paikkansa leimakansiosta, täytyy sano että tuo oli kyllä hyvä systeemi leimasinten säilytyksen kannalta.

Hetki sitten tuli ilmoitus siitäkin että Spellbinders stanssini on lyöty postiin joten varmaan parin päivän sisään pääsen niistäkin nauttimaan. Nyt täytyy kyllä loppu vuosi olla shoppailukiellossa näiden askartelutarvikkeiden suhteen..Ellei sitten jotain halvalla saa...XD

Laittelen varmaan illalla vielä jonkun postauksen jos saan aikaiseksi jotain valmista.. =0D