Kummipojalla oli eilen synttärit ja tässä kohta puoliin pitäisi lähteä suuntimaan niitä viettämään, kun ei eilen sinne keretty. Korttiakaan ei tietenkään ollut valmiina, mutta onneksi oli tuo ihana lohikäärme valmiiksi väritettynä. Minna K:lta tuon leimasin Turussa, vai oliko se Raumalla...XD (Lähes tulkoon joka kerta sekoitan nämä kun tulee jonkun kanssa puhetta, mutta juu Turussa tuo tapaaminen oli.) Ja silloin sen heti väritinkin. Nuo lohikäärmeet on kyllä niin mainioita että joutuu varmaan itselleenkin niitä hankkimaan.

Vauva lohikäärmeenhän Minnalta silloin Turussa jo ostinkin, enkä edes ole siitä vielä kortteja saanut aikaiseksi... XD Täytyykin ottaa se projektin alle kun tuossa noita vauva korttejakin tilauksessa.

kummikortti%20002.jpg

150/365

Täytyy täälläkin vähän hehkuttaa että olin eilen ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen hevosen selässä, eikä sattunut ollenkaan. Sairaslomanihan loppui virallisesti tämän kuun ensimmäinen päivä, ja yhtä yritystä lukuunottamatta olen pysynyt kiltisti pois hevosen selästä, johtuen ehkä siitä että silloin kipu oli sitä luokkaa että ei edessä käynnissä pystynyt selässä olemaan, ja nyt ei sitten mitään. Tänä iltana on taas tarkoitus mennä uudelleen. Olen kyllä enemmän kuin onnellinen, kun lääkäri jo pelotteli että hevosen selkään ei välttämättä ole enää koskaan asiaa..