Joka vuosi olen suunnitellut että pistän vuoden alussa horoskoopit talteen että voi sitte vuoden loppuessa katsoa että mitä ne muka lupasivat ja menikö mikään edes sinne päin. Niimpä tässä nyt sitten muutama leijonan horoskooppi vuodelle 2010. Täytyy sanoa että lupaa ainakin sitä mitä haluan..XD Sen seitsämän ihanaa innostavaa ja mukanaan vievää projektia varmuudella jo tiedossa tulevalle vuodelle, mutta ihan kiva voida tämän perusteella olettaa että ei kaikki ainakaan ihan pyllylleen mene..XD Vaikka empä näihin horoskooppi juttuihin niin haudanvakavasti suhtaudu, mukavaa ajankulua kuitenkin ja hauska niitä on lukea.

Leijona

Mars perääntyy merkissäsi maaliskuulle saakka ja siksi saat olla erityisen tarkkana voimiesi säilyttämisen kanssa. Helmikuussa Aurinko, Merkurius, Chiron ja Neptunus vaikuttavat oppositiossa Leijonaan. Samalla kun leijailet jossain taivaan ja maan rajamailla oman herkkyytesi kanssa, tulee sinun pystyä hyväksymään joitakin vahvoina tulevia varoittavia aavistuksia joistakin ihmisistä tai asioista elämässäsi. Pluto heittää oman aspektinsa kautta toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja elämäsi uudelleen järjestelemiseksi ja niihin tutustuessasi tiedät sisimmässäsi tarkalleen, kuinka pitkälle on turvallista edetä ja milloin pitää painaa jarrua. Tällaiseen menestyskelkkaan hyppääminen onnistuu silloin kun itse tiedät, mihin olet pyrkimässä. Silloin uskallat painaa vuorotellen kaasua ja jarrua omien tunnelmiesi perusteella ja huomaat saavuttavasi loistavia tuloksia. Etenkin huhtikuusta eteenpäin aina kesäkuun loppuun saakka kannattaa pitää kaasua pohjassa juuri niin kauan kun meno tuntuu sinusta itsestäsi hyvältä ja nautittavalta. Mars auttaa sinua käynnistämään uusia menestystarinoita elämässäsi alkukesästä ja koko loppuvuosi menee helposti samalla alkuvauhdilla. Marras- ja joulukuussa Mars auttaa sinua saamaan projektisi päätökseen.

Lähde: http://www.astro.fi/future/annualForecast/sign/leo

LEIJONA 23.7. - 22.8.
Ole valmis tarttumaan tilaisuuksiin läpi koko vuoden. Saatat joutua auttamaan läheistäsi rahallisesti, ja apuasi ja neuvojasi arvostetaan valtavasti. Jotkut suunnitelmasi lykkääntyvät hieman, mutta käytä sosiaalisia taitojasi pitääksesi rattaat pyörimässä. Koet paljon uutta tänä vuonna, ehkä myös rakkaudessa..

> TAMMI-MAALISKUU
Itseluottamuksesi on kokenut kolauksen, etkä tunnu uskaltavan vaatia tai pyytää sitä, mitä oikeasti haluat. Edellinen vuosi ei ehkä päättynyt sellaisissa merkeissä kuin olisit toivonut, mutta älä anna sen vaikuttaa sinuun liikaa. Helmikuussa pääset taas vauhtiin ja mielikuvituksesi puhkeaa kukkaan. Tämä voi johtaa ihastumiseen, mutta varo etenemästä liian nopeasti. Varatutkaan leijonat eivät ole täysin turvassa. Maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää.

Lähde: http://plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/anna/horoskooppi/tunteiden-tahtikartta-horoskooppi-alkuvuodelle-2010