Tänään tuli ihka ensimmäinen Purppurataivaan DT- pakettini ja tällaisen sain tarvikkeista aikaiseksi.

Korttipohja oli alun alkaen valkoinen, mutta käsittelin sen Distressen Vintage Photo musteella leimaamalla ja tuputtamalla. Lisäksi tein reiät jokaiseen pyöreään kulmaan.

3D-kuva löytyy Marianne Desingnin Vintage Christmas arkilta. Tagi on tehty jouluisista 8x8" punaisesta paperista.

Jouluruno korttiin on poimittu positiivareiden sivuilta ja tulostettu.  Kultainen pehmotarra enkelikin löytyy Purppurataivaan valikoimista.

Runo kuuluu näin:

"Ikkunaan on ripustettu Beetlehemin tähti.

Isä laittoi turkin päälle, kuusen hakuun lähti.

Kuu kuusen latvaan istahtaa, lentosuukon heittää.

Äiti hiljaa hyväilee, ja riisipuuron keittää.

Eno ajaa hevosella puista siltaa pitkin.

Tätä iltaa odottavat taivaan enkelitkin."

Hiukka oli haastetta tässä kortissa kun ei oikein auennut että  miten tuo korttipohja pitäisi käyttää. Tuon pienen läpäreen taitoksessa on reikä ja siihen koitin kikkailla nauhaa ja vaikka mitä kulkemaan, mutta ei löytynyt toimivaa ratkaisua. Täytyy kierrellä vakoilemassa, jos jollain olisi vinkkiä siitä että miten tuo korttipohja oikea oppisesti  käytetään. Muuten aivan älyttömän kauniin mallinen, teki mieli leikellä jokainen osa erikseen ja hyödyntää ne korteissa. Mirva laittoi sen verran materiaalia, että tulen varmasti vielä pari korttia tekemään, et josko niistä sitten johonkin tekisi niin. Jos jollain on vinkkejä että miten muut ovat toteuttaneet kortteja näistä pohjista niin laittakaa kommentia, nyt lähden katselemaan mitä Purppurataivaan muut DT:t (Eleonora, Riituli, SannaS ja Tassutaapero) ovat keksineet. =0)

Täälä Espoon perukoilla alkaa jo melko jouluinen mieli ollakin kun maa on aivan valkoinen, ihanaa. Onneksi huomenna ei tarvitse ihan heti aamusta lähteä mihinkään, niin saa talven yllättämät toikkaroida ihan rauhassa. XD