Minä en ole edes kaivannut askartelu tarvikkeita koko viikonloppuna esille, sillä viime viikolla tuli postista Simsin uusin lisäosa ja yötä päivää on sitten istuttu koneen ääressä, varsin epäterveellinen harrastus verrattuna askarteluun. Onneksi tuo Sims 2 koukuttaa vain muutamiksi päiviksi, maks viikoksi kerrallaan, aina kun siihen jonkun uuden lisäosan onnistuu hankkimaan.

Ole kuumeisesti miettinyt raaskinko käytdä Varistossa ostoksilla ennen pääsiäistä kun torstaina sopivasti on palkkapäivä, mutta tämän päiväinen tilinauha oli vankasti sitä mieltä että Variston suunnalle ei ole mitään asiaa. Ajattelin haastaa itse itseni jossain vaiheessa siihen että täytyy aina tehdä jokin tietty määrä askarteluja ennen kuin saa tilata tai ostaa mitään uutta, niin ei tuo tarvikkeiden määrä aivan räjähtäisi käsiin. Minulla tuntuu olevan paljon enemmän keräilijän vikaa kuin askartelijan vikaa. Ostoksien teko sujuu suitsait sukkelaan eikä visioista ole koskaan puute, mutta odotappas kun pitäisi alkaa jotain tekemään niin visiot on hukassa ja jos selainen tulee sen toteutus on sitten jotain aivan muuta kuin se mitä piti..XD

Ihanaa kun niin monet ovat ottaneet osaa arvontaan, en osannut edes ajatella että niin monia eri kävijöitä sivuillani kävisi kurkkimassa..=0)

Mutta juu minä jatkan Simsin parissa vielä tämän illan... =0)