Kuinka ollakkaan juuri siinä vaiheessa kun verkkokauppa lähtee käyntiin tulee ongelmia nettiyhteyksien kanssa, noh onneksi ne on nyt takanapäin, mutta reilu viikon verran olen juossut läppärin kanssa edestakaisin että missä kohtaa netti toimii ja nyt sitten vihdoin oman koneen ääressä niin pääsee tätä blogiakin päivittämään, tuo läppäri kun on niin hidas että sen kanssa ei kovin kummoisia viitsi netissä puuhata. Sen takia laitoin nuo edelliset kortitkin kerta rykäisyllä esille..X)

Sunnuntaina Timjamiini, Triin, Minna ja Minna oli meillä askartelemassa ja taas kehiteltiin uusia kuvioita jatkoa ajatellen.Kiitos vain mukavasta päivästä teille kaikille.

Muutamia kortteja on myös tullut tehtyä.

Tämä alempi on tänään valmistunut Penny Black ankka, isot retrokukat ja ja kauniit kiekurat on blogittomalta Minnalta sunnuntaina lävistelty, ihania ovat, kiitosta vain lainasta.

toukokuu09%20006.jpg

Tämä kortti on tilaustyö joka on odottanut valmistumistaan jo monta viikkoa, vielä olisi hetki aikaa ja voi olla että täytyy tehdä toinenkin vaihtoehto. On menossa 70-vuotiaalle eläkeläis poliisille.

 

toukokuu09%20005.jpg