Wou! Ensimmäinen joulukortti mallia 2009 on valmiina. Päivistä inspiroituneena aloitin minäkin hyvissä ajoin tänä vuonna. XD

Tämä lumiukko 3D kuva on joka vuosi päässyt vähintään yhteen joulukortteistani, eikä siitä perinteistä voi poiketa. Taustapaperi on itse tehty, olen näistä nyt innostunut ihan urakalla. =0)

 

kortteja%20011.jpg

 

Hyvää kesäloman alkua vain niille kaikille joilla tällä viikolla alkaa kesäloma. Itse lähden koko viikonlopuksi eräälle koirahoitolalle hoitamaan koiria. Ajastan viikonlopuksi tupsahtelemaan nuo kortit mitä sain eilen aikaiseksi kun Timjamiini oli meillä askartelemassa. Tämä joulukortti on myös eilisiä.

Itse aloitan lomailut viikonlopun jälkeen ja aika pitkälti koti maisemissa tullaan pyörimään kun minun ja avon Ruotsin reissukin peruuntui. Niimpä minulle saa ehdotella askartelutapaamisia ja vaikka mitä tapaamisia jos aikaa vain riittää. Enemmän kuin mielelläni tutustun uusiin ihmisiin ja tapaan vanhoja tuttuja. Nauru Tosin 6.päivä ollaan Minnan (Blogiton), Minnan, Timjamiinin ja Triinin kanssa lähdössä Viroon shoppailemaan. =0)