Olen viime päivinä penkonut paperi varastojani ja pidempään nurkissa lojuneita laitoin tosissaan huuto.nettiin myyntiin ja tietysti kaikkea muutakin sälää mitä kohdalle on sattunut. Viime viikolla myinkin isomman paketin kaikkea minulle turhaa pois ja kuinka ollakkaan samalla reissulla kun vein sen postiin ajelin Variston Sinelliin ja Sinooperiin tätini kanssa.

Eipä me kovinkaan suuria ostoksia tehty, mutta Sinooperista löytyi mukavia uutuuksia Sinna-tuotesarjan papereita, siinä olikin sitten papereita minun makuuni.  Ainoat miinukset mielestäni että ovat liukaspintaisia ja jokaisen 12x12" skräppi paperin päällä on tuo Sinnan logo etupuolella oikeassa nurkassa. Muuten paperi on suht paksua olisiko 160g/m3 (?) Ja kuosit oli ihania..Ja kaiken lisäksi tuotteelle on myönnetty joutsenmerkki.

Ensimmäinen ajatus itsellä oli että ne olisi täydellisiä nukkekodin tapetteja, mutta nyt tässä siis yksi kortti jonka raita paperit on tuota Sinna sarjaa.

31/365 Oikeasti paperit ovat täysin ruskeita, samoin kuin nauhan pilkut mutta skanneri näemmä vääristi värit oliviin vihreiksi, täytyy vielä kokeilla jos kameralla onnistuisi paremmin.

Muoksis// Tässä uudet kuvat