Hipsan!

Taas on mennyt askartelut pelkäksi leimasin kuvien värittelyksi, kun kävin keskiviikkona hammaslääkärissä ja repivät viisauden hampaan irti ja nyt se on ollut niin maan perusteellisen kipeä. Ratsastamassakin olen ollut jo kahdesti ja nyt sitten olisi tarkoitus käydä kaksi kertaa viikossa. Jos jota kuta kiinnostaa niin osoitteesta www.jetantalli.fi löytyy tämä talli millä käyn. Revin äidinkin mukaan tunnille  tiistaina kun kävin ja meinasi että tulee kerran viikossa mukaan.

On ollut enemmän kuin ihanaa päästä ratsastamaan pitkän tauon jälkeen, vaikka paikat kyllä on enemmän kuin kipeät sunnuntain ensimmäisen tunnin jälkeen. Heti alku tunnista kysyttiin että haluanko paikat kipeeksi vai tosi kipeeksi? XD Tallin omistaja on hyvä potkimaan persuksille ja vaatimaan vielä vähän enemmän siinä vaiheessa kun itsestä tuntuu etttä nyt voisi alkaa lopettelemaan..XD.

Tänään olisi tarkoitus paneutua skräpbook sivujen tekoon kun tein kaverilleni joululahjaksi albumin johon tein kahdeksan sivua valmiiksi ja tarkoitus oli sitten hänen kanssaan yhdessä tehdä se loppuun. Ja nyt tässä sitten odottelen häntä avokkinsa kera saapuvaksi.

Ulkona on aivan upea aurinkoinen ilma höystettynä parilla asteella pakkasta. Aivan täydellistä. =0)